Firestarter FX

Firestarter FX b7 1.0

Mooi programma voor het branden van al je cd's en dvd's

VOOR

  • Mooi uiterlijk
  • Brandt .cue bestanden

TEGEN

  • Beperkte opties

Goed
7
Firestarter FX is een gratis applicatie die zowel cd's als dvd's brandt. De lay-out is origineel en mooi, bovendien is de software makkelijk in het gebruik. Firestarter FX biedt verschillende methoden om jouw gegevens op schijf te zetten, dus er zit vast wel een goede optie voor je tussen.

Naast het branden van "rauwe" data, geeft Firestarter FX je ook de optie om alles als een .cue bestand te produceren. Dit formaat hanteer je veel voor het branden van programma's en voor grote stukken muziek (een cue-bestand is een soort tracklist/bestandenlijst in een tekstbestand). Gebruik je een herschrijfbare disc, dan wis je die heel eenvoudig via het daarvoor bestemde tabblad.

Het branden met Firestarter FX lijkt erg snel te gaan. Eenmaal bij het einde aangekomen, duurt het toch verrassend lang voordat de computer de schijf uitwerpt. Dit is een probleem dat een programma als Burn niet kent. Er is nog een nadeel, met name voor ervaren schijvenbakkers: om het programma simpel te houden zijn de opties redelijk beperkt gehouden.

Voor het branden van verschillende soorten schijven is Firestarter FX een handig programma. Tevens ziet het er mooi uit en werkt het prettig. Kortom, deze applicatie is een leuke toevoeging voor je Mac.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
Firestarter FX

Download

Firestarter FX b7 1.0

Beoordelingen about Firestarter FX